Home > Werken bij

Werken bij

Professionals die met oog voor mensen technologie omarmen

Centrale24 is een organisatie die zich begeeft op het snijvlak van innovatie, zorg en communicatie. Dat is een spannende werkomgeving voor iedereen die net als wij gelooft in de kansen van nieuwe technologie en samenwerking over de eigen grenzen heen. Open staan voor vernieuwing zonder vertrouwde waarden als menselijke aandacht en zorg uit het oog te verliezen.

 

Open sollicitatie

Vanwege de dynamiek van ons werkveld, zijn we altijd op zoek naar doorgewinterde professionals. We nodigen je uit om een open sollicitatie te sturen, met name als je voldoet aan onderstaand profiel.

Centralist verpleging / verzorging: Heb je een achtergrond in verpleging of verzorging, ben je goed aan de telefoon en vind je het een uitdaging om een spin in het regionale zorgweb te zijn? Laat dan zeker iets van je horen. 

 

Vacatures

Informatie en automatiseringsmanager: Je werkt binnen een klein team in een snel groeiende en inspirerende (leer)omgeving. We zijn een dienstverlenende organisatie die kwetsbare burgers, hun mantelzorgers en professionele zorgverleners ondersteunt door gebruik te maken van technologische en sociale innovatie. In jouw functie als Informatie- & automatiseringsmanager is geen dag hetzelfde. Je hebt een breed takenpakket en bent op verschillende niveaus actief. Wil jij graag bezig zijn met de nieuwste technologie en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een grote maatschappelijke uitdaging? Reageer dan op onze vacature. 

 

Reageer vandaag nog, dan verwelkomen we jou binnenkort wellicht als nieuwe collega.

Stel een vraag Bel 088 552 0100
Mail uw vraag Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Download meer informatie Klik hier