Home > Werken bij

Werken bij

Professionals die met oog voor mensen technologie omarmen

Centrale24 is een organisatie die zich begeeft op het snijvlak van innovatie, zorg en communicatie. Dat is een spannende werkomgeving voor iedereen die net als wij gelooft in de kansen van nieuwe technologie en samenwerking over de eigen grenzen heen. Open staan voor vernieuwing zonder vertrouwde waarden als menselijke aandacht en zorg uit het oog te verliezen.

Open sollicitatie

Vanwege de dynamiek van ons werkveld, zijn we altijd op zoek naar doorgewinterde professionals. We nodigen je uit om een open sollicitatie te sturen, met name als je voldoet aan onderstaand profiel.

Centralist verpleging / verzorging: Heb je een achtergrond in verpleging of verzorging, ben je goed aan de telefoon en vind je het een uitdaging om een spin in het regionale zorgweb te zijn? Laat dan zeker iets van je horen. 

Reageer vandaag nog, dan verwelkomen we jou binnenkort wellicht als nieuwe collega.

Vacature 

Senior Centralist 

Centrale24 legt de verbinding tussen mensen met een zorgvraag, hun familie & vrienden en professionele zorgorganisaties. Door gebruik te maken van slimme technologie bieden we aandacht en zorg op afstand. Persoonlijk, gebruiksvriendelijk en op maat. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat en zijn er als het nodig is. Een hele geruststelling. Want we delen de zorg. Op een manier die voor alle betrokkenen het beste werkt. Zie ons als de slimme schakel in de zorg. 

Functieomschrijving

 • Als Senior Centralist bedien je diverse systemen binnen Centrale24 en onderneem je, indien nodig, actie conform afspraken.
 • Je ontvangt signalen, beoordeelt en weegt deze signalen en geeft de informatie door aan de zorg-/hulpverlener of neemt maatregelen die zijn afgesproken met de cliënt. Hierbij wordt gehandeld volgens geldende protocollen en procedures.
 • Je verzorgt triage. Dit houdt in dat je op systematische wijze een klacht of gezondheidsprobleem in kaart brengt. Op basis van deze signalen van de cliënt, ervaring en informatie van de (medische) achtergrond, geef je advies voor ondersteuning en schakel je zo nodig verdere ondersteuning in. Op deze wijze ondersteunt de (senior) centralist de cliënten, de mantelzorger en/of het zorgteam.
 • Als senior centralist ondersteun je je collega’s en draagt er zorg voor dat dienst volgens afspraken verloopt. De senior centralist is gedurende zijn/haar dienst de primus inter pares en heeft hierdoor extra taken.
 • Ten behoeve van Centrale24 voer je administratieve werkzaamheden uit.

Excellente dienstverlening en kwalitatieve goede ondersteuning bieden is waar het hier om draait. Helpen is leveren wat iemand nodig heeft.


Wij vragen

Vanuit onze waarden zijn we op zoek naar medewerkers met de volgende competenties:

Kundigheid

 • - Je hebt kennis van de zorg én interesse in de technologie;
 • - Je bent ervaren en gekwalificeerd in de zorg;
 • - Je beschikt over een afgeronde verpleegkundige of verzorgende beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 4;
 • - Je weet wat er leeft en wat er speelt;
 • - Je bent een aanspreekpunt voor alle partijen en past de dienstverlening individueel aan.
 • - Je signaleert knelpunten en je weet deze op een juiste manier te behandelen. 

Slimmer

 • - Je organiseert de zorg slim;
 • - Je kunt werken met technologie en domotica of je hebt affiniteit met het bedienen van techniek en domotica;
 • - Je maakt de zorg voor elkaar steeds een stukje beter, vriendelijker en makkelijker.

Daadkracht

 • - Je bent ondernemend, gedreven, productief, initiatiefrijk en actief;
 • - Je zorgt dat het werkt, omdat je werkt met wat vandaag kan en niet wat morgen zou kunnen;
 • - Je bent er voor iedereen altijd en overal;
 • - In hectische omstandigheden ben je stressbestendig en kun je hoofd- en bijzaken onderscheiden en prioriteiten aanbrengen;

Vriendelijkheid

 • - Je bent toegankelijk, ongecompliceerd, goed te volgen, gebruiksvriendelijk, warm, praktisch, menselijk en optimistisch;
 • - Je hebt oog voor de cliënt en geeft gehoor;
 • - Je wilt graag samenwerken, zowel met de cliënt als met je collega’s.
 • - Je beschikt over goede communicatie vaardigheden, waardoor je op een professionele manier kunt communiceren met klanten en collega’s.
 • - Je hebt een klantvriendelijke werkwijze.

Dienstverband

Het betreft een contract van 20 uur gemiddeld per week (55.56%). De contractduur is mede afhankelijk van de huidige arbeidsovereenkomst. Externe kandidaten krijgen een jaarcontract aangeboden met daarna mogelijkheden tot verlenging.

Werktijden

De werktijden zijn in een continurooster van 24 uur per dag. De Senior Centralist verricht alle diensten.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 40 met een maximum salaris van € 2701,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, exclusief onregelmatigheidstoeslag.
Binnen Centrale24 bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

Aanvullende informatie

Centrale24 bevindt zich in het Twinning gebouw op het terrein van de TU te Eindhoven (Zaale 11). Voor meer informatie kun je de website van centrale 24 bekijken. www.centrale24.nl

Heb je vragen over de functie?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, maar wil je eerst meer informatie, dan kun je contact opnemen met Coen van de Wouw (Coördinator), via 06 138 09 192 of c.v.d.wouw@centrale24.nl.  

Sollicitatie overige

Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren.
Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 6-2-2017. Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina.
Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Centrale24 een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

Stel een vraag Bel 088 552 0100
Mail uw vraag Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Download meer informatie Klik hier