Home > Diensten > Persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Persoonsalarmering is een vorm van actieve alarmering waarbij de cliënt zelf het alarm in werking stelt, bijvoorbeeld door op een knop te drukken.

Een passende vorm

Er zijn vele vormen van persoonsalarmering, samen met u bepalen we welke voor u het meest geschikt is. Van een alarmknop om de hals of pols, tot knoppen of trekdraadjes aan de muur. In overleg is alle technologie mogelijk. 

Deskundige triage via spreekverbinding

Zodra het alarm afgaat, opent de centralist van Centrale24 een spreekverbinding om contact te maken met de cliënt en de situatie ter plekke te beoordelen. Door middel van deskundige triage worden de vervolgstappen bepaald.

Vooraf spreken we duidelijk af wie er als eerste gealarmeerd wordt, bijvoorbeeld een mantelzorger of zorgorganisatie. In geval van nood zorgt de verpleegkundige ervoor dat er direct actie wordt ondernomen en de juiste zorgverleners snel ter plekke zijn.

Centrale24 voor u

Bent u een zorgorganisatie en heeft u interesse in persoonsalarmering of een andere dienst van Centrale24? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Woont u nog thuis en heeft u interesse in onze diensten? Dan verwijzen we u graag naar Jinca. U leest hier meer over onze diensten met én zonder opvolging van een (thuis)zorgorganisatie. 

Stel een vraag Bel 088 552 0100
Mail uw vraag Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Download meer informatie Klik hier