Home > Nieuws

Nieuws

Grote opkomst vierde Innovatiecafé

Donderdag 13 Juni 2019

Innovatie leeft steeds meer op de werkvloer. Innovatie café inspiratie gaat verder dan tonen van zorginnovaties. Medapp had zelfzorg app gebruiker Pieter meegenomen en Bart van Shinto Labs introduceerde ons in slim gebruik van data.

Lees verder

Uitrol Jinca bij aanleunwoningen Vitalis peppelrode

Woensdag 15 Mei 2019

Er worden steeds meer intramurale locaties omgevormd tot extramurale serviceappartementen, waarbij de ondersteuning van de cliënten steeds vaker wordt uitgevoerd door de wijkzorg. Voor dit migratieproces heeft Jinca een overstapservice.

Lees verder

Simac investeert in Centrale24

Donderdag 14 Maart 2019

Technologiebedrijf Simac wordt mede eigenaar van Centrale24. Door deze samenwerking kunnen we sneller innovaties tot stand brengen, hoogwaardige dienstverlening verder ontwikkelen en het aantal klanten sterk uitbreiden.

Lees verder

Tragel aangesloten op de dienstverlening van Centrale24!

Woensdag 13 Februari 2019

Na een periode waar we intensief samenwerkten om de wensen en behoeften van Tragel af te stemmen op de dienstverlening van Centrale24, gaan we vandaag live met onze dienstverlening in de plaats Clinge.

Lees verder

Innovatieve projecten bij het Innovatie café

Donderdag 24 Januari 2019

Vijf workshops waaruit bezoekers vooraf konden kiezen. In drie rondes van 20 minuten kregen de bezoekers in vogelvlucht een indruk van de projecten waar we samen met onze partners aan werken de komende jaren. 

Lees verder

Collega's spreken tijdens openingsmanifestatie E-healthweek

Dinsdag 22 Januari 2019

Gisteren spraken onze eigen Wally van Laarhoven en Joan Vermeulen tijdens de openingsmanifestatie van de E-healthweek in Den Haag met passie over onze ervaring bij het ondersteunen en versterken van de zorgketen. 

Lees verder

Centrale24 gaat voor 100% medicatieveiligheid

Vrijdag 18 Januari 2019

Jaarlijks vinden er 49.000 ziekenhuisopnames plaats door verkeerd medicijngebruik. 48% hiervan had voorkomen kunnen worden. Komt u samen met ons in actie?

Lees verder

Opleiding Zorg & Domotica van start

Vrijdag 18 Januari 2019

De ondersteuningsvraag van de cliënt als uitgangspunt nemen bij het aansluiten van zorgdomotica, dat leer je bij Centrale24 tijdens onze scholing Zorg & Domotica. 

Lees verder

Centrale24 werkt samen met Tragel aan vernieuwde nachtzorg

Vrijdag 21 December 2018

Centrale24 wordt de collega op afstand die op basis van een nieuw nachtzorgsysteem én op maat ingerichte technieken, de verbinding legt tussen mensen die zorg nodig hebben en Tragel.

Lees verder

Zeeuwse organisatie Zorgsaam maakt gebruik van diensten Centrale24

Vrijdag 30 November 2018

Per december is Zorgsaam bij ons aangesloten om gebruik te maken van onze diensten. ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten.

Lees verder

Inspiratie alom tijdens het tweede Innovatie Café

Dinsdag 30 Oktober 2018

30 oktober was het zover. Het tweede Innovatie Café vond plaats in het Techniekhuys in Veldhoven. Ruim 80 enthousiaste collega's van de vijf samenwerkende zorgorganisaties kwamen samen om onder het genot van een hapje en een dr

Lees verder

Regionale zorgorganisaties werken samen op het gebied van innovatie

Woensdag 24 Oktober 2018

Regionale zorgaanbieders Archipel, Lunet zorg, RSZK, Vitalis WoonZorg Groep en Centrale24 een intentieverklaring ondertekend om daarmee verregaand samen te werken op het gebied van innovatie en zorgtechnologie.

Lees verder

Thuiszorg Samen Verder sluit aan op diensten van Centrale24

Zaterdag 01 September 2018

Vanaf 1 september neemt Thuiszorg Samen verder de diensten Bereikbaarheid en Personenalarmering af bij Centrale24.

Lees verder

Kick-off eerste Innovatie café Regionale zorgorganisaties groot succes

Vrijdag 06 Juli 2018

De vraag naar zorg wordt steeds groter, de druk op medewerkers daarmee ook. Vijf regionale (zorg) organisaties werken samen aan een toekomstbestendige zorg regio. Onderling en samen werken ze hard aan innovatie. Hoe? Dat lees je in dit bericht.<

Lees verder

Studenten project Eigenstandig wonen wint de Brabant Robot Challenge 2018!

Donderdag 07 Juni 2018

De zes studenten die aan de casus van Centrale24 werkten, wonnen afgelopen woensdag (5 juni 2018) de Brabant Robot Challenge 2018. 

Lees verder

Centrale24 en Brabant Robot Challenge

Maandag 04 Juni 2018

Studenten van vier instellingen voor hoger onderwijs in Brabant zijn van maart tot juni 2018 voor de tweede keer gezamenlijk een unieke multidisciplinaire Robot Challenge aangegaan. De Challenge werd ondersteund door topdocenten in nauwe samenwerk

Lees verder

Bereikbaarheidsdiensten voor WijEindhoven

Donderdag 01 Maart 2018

Vanaf 1 maart werken Wijeindhoven en Centrale24 samen om de telefonische bereikbaarheid te vergroten.

Lees verder

Tweede kamerlid Lea Bouwmeester bezoekt Centrale24

Donderdag 06 Oktober 2016

Op maandag 26 september bezocht Lea Bouwmeester, in het kader van de Zorginnovatietour, Centrale24.

Lees verder

Een impressie van de Dutch Technology Week

Vrijdag 27 Mei 2016

Centrale24 in uniek eHealth informatiepunt. 

Lees verder

Ook de slimme vloer in de mantelzorgwoning komt er aan

Vrijdag 27 Mei 2016

Technologie voor de zorg van morgen laten zien aan de mogelijke gebruiker. De coöperatie Slimmer Leven liet mantelzorgers gisteren in Eindhoven kennismaken met het Slimmer leven huis.

Lees verder

Zaterdag 21 mei om 16.30 uur te zien in Samen Sterk bij SBS 6

Woensdag 11 Mei 2016

‘Afstemming tussen zorg en techniek biedt vele mogelijkheden’

Wally van Laarhoven van Centrale24 zal presentatrice Angela van den Broek in Samen Sterk meer vertellen over deze zorg op afstand.

Lees verder

Dit zijn de mensen van Centrale24

Maandag 25 April 2016

Bij Centrale24 werken mensen die willen bijdragen aan een wereld waarin iedereen makkelijk zelf de regie kan nemen over de eigen gezondheid en zorg. En die van elkaar. Maak kennis met ons team.

Lees verder

De zorg van morgen volgens Frans Verdonck

Maandag 25 April 2016

De zorg in Nederland is duidelijk aan het veranderen. We willen steeds langer zelfstandig blijven, maar we hebben minder middelen om dat te bereiken. Wij geloven dat deze veranderingen ook creatieve oplossingen afdwingen.

Lees verder

Feestelijke opening Experience Room

Maandag 25 April 2016

Om u onze diensten te laten ervaren in de praktijk, bouwden we onze Experience Room op het TU/e terrein in Eindhoven. Op 31 maart werd deze geopend en ontvingen we er zo’n 75 gasten die er konden ervaren hoe onze centrale werkt en welke tech

Lees verder

Dutch Technology Week van 25 mei t/m 28 mei

Woensdag 20 April 2016

Centrale24 in uniek eHealth informatiepunt.
Tijdens de Dutch Technology Week van 25 mei t/m 28 mei komt eHealth letterlijk naar de burgers toe! Op het 18 septemberplein staat van woensdag 25 mei t/m zaterdag 28 mei 

Lees verder

The Experience Room opent haar deuren op TU/e

Donderdag 31 Maart 2016

Centrale24 opent vandaag een door hen ingerichte demonstratieruimte met vooruitstrevende toepassingen van beschikbare technologie. The Experience Room van zorgdienstverlener Centrale24 neemt je mee naar een nieuwe werkelijkheid met slimme zorg op<

Lees verder

Zaterdag 19 maart open dag bij Centrale24

Maandag 22 Februari 2016

Op zaterdag 19 maart geeft Centrale24 informatie over dienstverlening. U bent van harte welkom bij Centrale24 in het Twinning Center op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven aan De Lismortel 31 van 13.00 – 17.00 uur.

Lees verder

Woon-WMO-beurs 18 oktober in Son

Vrijdag 09 Oktober 2015

Op de Woon-WMO-beurs van zondag 18 oktober in Son en Breugel draait het om de zorgvraag: 'Hoe blijf ik zelfstandig in mijn eigen omgeving'.

Lees verder

Liever thuis! Eindhoven 16 t/m 28 november

Dinsdag 02 Juni 2015

Op liever thuis! Eindhoven maak je kennis met een grote gevarieerde groep van aanbieders, waaronder Centrale24, die je laten zien wat er allemaal mogelijk is om comfortabel, veilig en met plezier thuis te blijven wonen.

Lees verder

Archief

Stel een vraag Bel 088 552 0100
Mail uw vraag Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Download meer informatie Klik hier