Cliënt

Langer zelfstandig wonen

Zo zelfstandig mogelijk leven en er nooit alleen voor staan. Dat is wat Centrale24 u biedt. U vult uw dag op úw manier in en doet de dingen die u leuk vindt. Daarbij is het een geruststellende gedachte dat u altijd in verbinding staat met de mensen die om u geven. In geval van nood heeft u direct contact met een deskundig centralist en krijgt u snel de hulp die nodig is. 

U leeft uw leven, wij zijn er als het nodig is

Centrale24 is de persoonlijke dienstverlener die monitoring en zorg op afstand dichtbij brengt. U heeft een zorgvraag, wij hebben een antwoord op maat. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en gewenste ondersteuning, kiest u voor een van onze diensten.

Dienstverlening op maat

Wilt u met één druk op de knop contact kunnen maken met onze centrale, dan kiest u voor persoonlijke alarmering. Wilt u dat wij zelf een oogje in het zeil houden, dan is welzijnsmonitoring wellicht iets voor u. Overleg met uw mantelzorgers en zorgverlener bij welke vorm van monitoring of alarmering u zich het prettigst voelt. Die vullen we samen met u in. 

Waar u ook voor kiest, we zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, zodat u altijd zeker bent van professionele (medische) hulp wanneer dat nodig is.

Centrale24 voor u

Bij Centrale24 bieden we verschillende vormen van personenalarmering aan zorgorganisaties. Woont u nog thuis en heeft u interesse in onze diensten? Dan verwijzen we u graag naar Jinca. U leest hier meer over onze diensten met én zonder opvolging van een (thuis)zorgorganisatie. 

"Wij zijn klaar voor de toekomst. Daarom bent u dat ook"

Stel een vraag Bel 088 552 0100
Mail uw vraag Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Download meer informatie Klik hier