Home > Voor wie is Centrale24 > Mantelzorger

Mantelzorger

Altijd dichtbij. Ook als u er niet meteen kunt zijn

Iemand in uw directe omgeving heeft een zorgvraag. U geeft de hulp die nodig is, maar kunt niet altijd aanwezig zijn. Centrale24 zorgt ervoor dat u wel steeds in verbinding staat met uw partner, ouder, kind, vriend of buur voor wie u zich verantwoordelijk voelt. In geval van nood is er direct contact met een verpleegkundige die snel de vereiste hulp regelt.

Wij zijn er als het nodig is

Centrale24 is de persoonlijke dienstverlener die monitoring en zorg op afstand dichtbij brengt. Wat de zorgvraag ook is, wij hebben een antwoord op maat. Afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren en gewenste ondersteuning, kiest u voor een van onze diensten.

Betere balans tussen zorg geven en tijd nemen

Centrale24 geeft u niet alleen de nodige gemoedsrust, in veel gevallen houdt u ook meer tijd over voor uzelf. Een betere balans tussen zorg geven en tijd nemen, daar wordt u een betere mantelzorger van.

Dienstverlening op maat

Wilt u dat uw naaste met één druk op de knop contact kan maken met onze centrale, dan kiest u voor persoonlijke alarmering. Wilt u dat wij zelf een oogje in het zeil houden, dan is dwaaldetectie wellicht iets voor u. Overleg bij welke vorm van monitoring of alarmering u en uw naasten zich het prettigst voelen. Die vullen we samen met u in.

Waar u ook voor kiest, we zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, zodat u altijd zeker bent van professionele (medische) hulp wanneer dat nodig is.

Centrale24 voor uw vader/moeder

Bij Centrale24 bieden we verschillende vormen van personenalarmering aan zorgorganisaties. Woont u vader/moeder nog thuis en heeft u interesse in onze diensten? Dan verwijzen we u graag naar Jinca. U leest hier meer over onze diensten met én zonder opvolging van een (thuis)zorgorganisatie. 

Stel een vraag Bel 088 552 0100
Mail uw vraag Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Download meer informatie Klik hier