Home > Werken bij > Salesforce Developer, Centrale24, TU Eindhoven

Salesforce Developer, Centrale24, TU Eindhoven

 

Salesforce Developer, Centrale24, TU Eindhoven

Als Salesforce developer ga jij requirements vertalen om vervolgens software te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren voor Centrale24. Denk jij graag conceptueel mee over de oplossing en kun je het uitwerken en bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou! 

 

Wat ga je doen

In jouw functie als Salesforce developer is geen dag hetzelfde. Je hebt een breed takenpakket en bent op verschillende niveaus actief. Naast een adviserende rol bepaal jij de inrichting en verzorgt de implementatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

  • Advies rondom architectuur hoe Salesforce het beste ingericht kan worden.
  • Je bent de spil bij het ontwerpen, bouwen en implementeren van complexe en vooraanstaande processen en systemen voor onze organisatie.
  • Analyseren, verbeteren en deels vervangen van systemen en applicaties binnen het ICT ecosysteem op basis van eisen van klanten, regulering en de bedrijfsdoelstellingen.
  • Vertalen van klant- en organisatorische wensen naar realiseerbare technische oplossingen.
  • Implementatie en borging van bijbehorende processen in de organisatie.

 

Wat bieden we jou

Een veelzijdige en verantwoordelijke functie met veel ruimte voor eigen inbreng. In deze functie wordt je onderdeel van het operationsteam. Je komt te werken binnen een jonge organisatie met een goede mix van kennis en ervaring in een snel groeiende en inspirerende (leer) omgeving. 

 

 Wat we graag zien

Deze verantwoordelijke baan vraagt iemand met de juiste bagage:  

Je hebt een afgeronde ICT-gerelateerd hbo- of wo-diploma Je beschikt over minimaal 2-5 jaar werkervaring met o.a. Salesforce Sales en Service Cloud implementaties.Je bent een Salesforce developer of consultant en hebt daarbij kennis en ervaring met database techniek.Je beschikt over, of bent bereid, een benodigde Salesforce certificering te halen.Je bent in staat om te werken met deadlines en in een snel veranderende omgeving. Je bent een teamspeler met sterk ontwikkelde persoonlijke vaardigheden.Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.Je hebt ervaring met het werken volgens Agile/Scrum.

 

Over Centrale 24

Meer informatie vind je op http://www.centrale24.nl. Je vindt hier ook de link naar ons YouTube kanaal vol met interessante filmpjes over Centrale 24. Je krijgt hierdoor een goed beeld bij wat voor bedrijf en in welke omgeving je komt te werken.

 

Dienstverband en werktijden

  • We bieden jou een jaarcontract met intentie tot verlenging.
  • Het betreft een fulltime functie (36 uren per week) voor een collega zonder een 9 tot 5 mentaliteit. Je werkt in een klein team van gepassioneerde specialisten in techniek en zorg.
  • Wij werken vanaf ons kantoor op het TU/e terrein in Eindhoven.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt voor Centrale24 en je ontvangt een arbeidscontract bij de overkoepelende organisatie Lunet zorg (www.lunetzorg.nl). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 50 met een maximum salaris van € 3.505,00,- bruto per maand bij een volledig dienstverband. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

 

Heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Of wil je nog meer informatie? Neem contact op met Marc Bartels via M.Bartels@centrale24.nl of 06-20552245

 

Solliciteer!

Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 5 december 2018. Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button op deze pagina.

De sollicitatiegesprekken zijn op 11 december aanstaande.

Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Centrale24/ Lunet zorg een “Verklaring Omtrent het Gedrag” voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

Stel een vraag Bel 088 552 0100
Mail uw vraag Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Download meer informatie Klik hier